Radijatorski termostati
Proizvodi

        /RA-N ventili s predregulacijom namjenjeni su za dvocjevne sustave grijanja i osiguravaju optimalnu raspodjelu vode u sustavu grijanja. <br/>Na Danfoss ventilima mogu se lako, točno i bez alata namjestiti proračunske vrijednosti protoka.
RA-N ventili s predregulacijom namjenjeni su za dvocjevne sustave grijanja i osiguravaju optimalnu raspodjelu vode u sustavu grijanja.
Na Danfoss ventilima mogu se lako, točno i bez alata namjestiti proračunske vrijednosti protoka.
Ventili s predregulacijom
        /Dostupan je velik izbor radijatorskih termostatskih ventila:<br/><br/>RA-FN ventili za dvocijevne sustave:<br/>RA-FN je radijatorski ventil bez predpodešavanja i obično se koristi u malim instalacijama gdje raspodjela vode nije presudna. <br/><br/><br/>RA-G ventili za jednocijevne sustave:                  <br/>RA-G je radijatorski ventil za jednocijevne sustave gdje je potreban velik protok vode kroz ventil. Općenito pravilo za jednocijevne sustave kaže da 30% protoka mora proći kroz ventil a 70% kroz usponski vod.<br/>Potreban je veliki protok kroz ventil kako bi osigurali 30% radijatorskog udjela.
Dostupan je velik izbor radijatorskih termostatskih ventila:

RA-FN ventili za dvocijevne sustave:
RA-FN je radijatorski ventil bez predpodešavanja i obično se koristi u malim instalacijama gdje raspodjela vode nije presudna.


RA-G ventili za jednocijevne sustave:
RA-G je radijatorski ventil za jednocijevne sustave gdje je potreban velik protok vode kroz ventil. Općenito pravilo za jednocijevne sustave kaže da 30% protoka mora proći kroz ventil a 70% kroz usponski vod.
Potreban je veliki protok kroz ventil kako bi osigurali 30% radijatorskog udjela.
Ventili bez predregulacije
        /Suvremeni radijatori često dolaze s već ugrađenim ventilima - potrebno je samo da instalater stavi radijatorski termostat na kraju ugradnje.
Suvremeni radijatori često dolaze s već ugrađenim ventilima - potrebno je samo da instalater stavi radijatorski termostat na kraju ugradnje.
Ugrađeni ventili
        /RA 15/6T je poseban ventil izveden sa polazom i povratom u jednom priključku na radijator. Ventili s uronskom cijevi su pogodni za kupaonske radijatore jer omogućuju ugradnju električnog grijača u drugi priključak.<br/>-RA 15/6TB ventili za dvocjevne sustave<br/>-RA 15/6T ventili za jednocjevne sustave<br/>
RA 15/6T je poseban ventil izveden sa polazom i povratom u jednom priključku na radijator. Ventili s uronskom cijevi su pogodni za kupaonske radijatore jer omogućuju ugradnju električnog grijača u drugi priključak.
-RA 15/6TB ventili za dvocjevne sustave
-RA 15/6T ventili za jednocjevne sustave
Ventili s uronskom cijevi
        /Ventili s usponskom cijevi su univerzalni cijevi spoj radijatora i regulacionih ventila. Sklop se sastoji od: radijatorskog ventila, razdjelnika, spojne cijevi i steznog fitinga, koji se može naručiti zasebno ili kao set.
Ventili s usponskom cijevi su univerzalni cijevi spoj radijatora i regulacionih ventila. Sklop se sastoji od: radijatorskog ventila, razdjelnika, spojne cijevi i steznog fitinga, koji se može naručiti zasebno ili kao set.
Ventili s usponskom cijevi
        /H-blok s integriranim ventilom na polazu i mogućnošću zatvaranja i pražnjenja na izlazu. Termostatski ventil s predpodešavanjem omogućuje brzo i precizno balansiranje sistema. VHS je idealan regualacioni ventil za radijatore s razmakom između ulaza i izlaza od 50 mm.
H-blok s integriranim ventilom na polazu i mogućnošću zatvaranja i pražnjenja na izlazu. Termostatski ventil s predpodešavanjem omogućuje brzo i precizno balansiranje sistema. VHS je idealan regualacioni ventil za radijatore s razmakom između ulaza i izlaza od 50 mm.
Ventili, VHS
        /Ventili su izvedeni s mogućnošću predregulacije i nastavak su provjerene i pouzdane danfossove kvalitete. <br/>Glavna namjena ove serije ventila su kupaonski radijatori tipa "lojtrica" te ukrasni radijatori s razmakom priključka 50 mm. Ugradnjom ove serije ventila može se postići vizuelno privlačna instalacija.
Ventili su izvedeni s mogućnošću predregulacije i nastavak su provjerene i pouzdane danfossove kvalitete.
Glavna namjena ove serije ventila su kupaonski radijatori tipa "lojtrica" te ukrasni radijatori s razmakom priključka 50 mm. Ugradnjom ove serije ventila može se postići vizuelno privlačna instalacija.
Ekskluzivna serija radijatorskih ventila
        /FJVR ventil koristiti se isključivo u kombinaciji s ograničivačem povratne temperature tip FJVR. FJVR venitl se ugrađuje na izlazu iz radjatora ili u krug podnog grijanja. Ventil (i osjetnik) može biti montiran u bilo kojem položaju s tim da se pazi na smjer protoka.
FJVR ventil koristiti se isključivo u kombinaciji s ograničivačem povratne temperature tip FJVR. FJVR venitl se ugrađuje na izlazu iz radjatora ili u krug podnog grijanja. Ventil (i osjetnik) može biti montiran u bilo kojem položaju s tim da se pazi na smjer protoka.
Ograničivač povratne temperature
FJVR tijelo ventila

Novosti

17 travnja 2015
Opče vijesti
Novi katalog Danfoss grijanje
22 prosinca 2014
Opče vijesti
Novogodišnja čestitka
18 prosinca 2014
Opče vijesti
Mislite da smo drugačiji?