Radijatorski termostati
Proizvodi

        /RA-N ventili s predregulacijom namjenjeni su za dvocjevne sustave grijanja i osiguravaju optimalnu raspodjelu vode u sustavu grijanja. <br/>Na Danfoss ventilima mogu se lako, točno i bez alata namjestiti proračunske vrijednosti protoka.
RA-N ventili s predregulacijom namjenjeni su za dvocjevne sustave grijanja i osiguravaju optimalnu raspodjelu vode u sustavu grijanja.
Na Danfoss ventilima mogu se lako, točno i bez alata namjestiti proračunske vrijednosti protoka.
Ventili s predregulacijom
        /Dostupan je velik izbor radijatorskih termostatskih ventila:<br/><br/>RA-FN ventili za dvocijevne sustave:<br/>RA-FN je radijatorski ventil bez predpodešavanja i obično se koristi u malim instalacijama gdje raspodjela vode nije presudna. <br/><br/><br/>RA-G ventili za jednocijevne sustave:                  <br/>RA-G je radijatorski ventil za jednocijevne sustave gdje je potreban velik protok vode kroz ventil. Općenito pravilo za jednocijevne sustave kaže da 30% protoka mora proći kroz ventil a 70% kroz usponski vod.<br/>Potreban je veliki protok kroz ventil kako bi osigurali 30% radijatorskog udjela.
Dostupan je velik izbor radijatorskih termostatskih ventila:

RA-FN ventili za dvocijevne sustave:
RA-FN je radijatorski ventil bez predpodešavanja i obično se koristi u malim instalacijama gdje raspodjela vode nije presudna.


RA-G ventili za jednocijevne sustave:
RA-G je radijatorski ventil za jednocijevne sustave gdje je potreban velik protok vode kroz ventil. Općenito pravilo za jednocijevne sustave kaže da 30% protoka mora proći kroz ventil a 70% kroz usponski vod.
Potreban je veliki protok kroz ventil kako bi osigurali 30% radijatorskog udjela.
Ventili bez predregulacije
        /Suvremeni radijatori često dolaze s već ugrađenim ventilima - potrebno je samo da instalater stavi radijatorski termostat na kraju ugradnje.
Suvremeni radijatori često dolaze s već ugrađenim ventilima - potrebno je samo da instalater stavi radijatorski termostat na kraju ugradnje.
Ugrađeni ventili
        /RA 15/6T je poseban ventil izveden sa polazom i povratom u jednom priključku na radijator. Ventili s uronskom cijevi su pogodni za kupaonske radijatore jer omogućuju ugradnju električnog grijača u drugi priključak.<br/>-RA 15/6TB ventili za dvocjevne sustave<br/>-RA 15/6T ventili za jednocjevne sustave<br/>
RA 15/6T je poseban ventil izveden sa polazom i povratom u jednom priključku na radijator. Ventili s uronskom cijevi su pogodni za kupaonske radijatore jer omogućuju ugradnju električnog grijača u drugi priključak.
-RA 15/6TB ventili za dvocjevne sustave
-RA 15/6T ventili za jednocjevne sustave
Ventili s uronskom cijevi
        /Ventili s usponskom cijevi su univerzalni cijevi spoj radijatora i regulacionih ventila. Sklop se sastoji od: radijatorskog ventila, razdjelnika, spojne cijevi i steznog fitinga, koji se može naručiti zasebno ili kao set.
Ventili s usponskom cijevi su univerzalni cijevi spoj radijatora i regulacionih ventila. Sklop se sastoji od: radijatorskog ventila, razdjelnika, spojne cijevi i steznog fitinga, koji se može naručiti zasebno ili kao set.
Ventili s usponskom cijevi
        /H-blok s integriranim ventilom na polazu i mogućnošću zatvaranja i pražnjenja na izlazu. Termostatski ventil s predpodešavanjem omogućuje brzo i precizno balansiranje sistema. VHS je idealan regualacioni ventil za radijatore s razmakom između ulaza i izlaza od 50 mm.
H-blok s integriranim ventilom na polazu i mogućnošću zatvaranja i pražnjenja na izlazu. Termostatski ventil s predpodešavanjem omogućuje brzo i precizno balansiranje sistema. VHS je idealan regualacioni ventil za radijatore s razmakom između ulaza i izlaza od 50 mm.
Ventili, VHS
        /Ventili su izvedeni s mogućnošću predregulacije i nastavak su provjerene i pouzdane danfossove kvalitete. <br/>Glavna namjena ove serije ventila su kupaonski radijatori tipa "lojtrica" te ukrasni radijatori s razmakom priključka 50 mm. Ugradnjom ove serije ventila može se postići vizuelno privlačna instalacija.
Ventili su izvedeni s mogućnošću predregulacije i nastavak su provjerene i pouzdane danfossove kvalitete.
Glavna namjena ove serije ventila su kupaonski radijatori tipa "lojtrica" te ukrasni radijatori s razmakom priključka 50 mm. Ugradnjom ove serije ventila može se postići vizuelno privlačna instalacija.
Ekskluzivna serija radijatorskih ventila
        /FJVR ventil koristiti se isključivo u kombinaciji s ograničivačem povratne temperature tip FJVR. FJVR venitl se ugrađuje na izlazu iz radjatora ili u krug podnog grijanja. Ventil (i osjetnik) može biti montiran u bilo kojem položaju s tim da se pazi na smjer protoka.
FJVR ventil koristiti se isključivo u kombinaciji s ograničivačem povratne temperature tip FJVR. FJVR venitl se ugrađuje na izlazu iz radjatora ili u krug podnog grijanja. Ventil (i osjetnik) može biti montiran u bilo kojem položaju s tim da se pazi na smjer protoka.
Ograničivač povratne temperature
FJVR tijelo ventila

Novosti

17 travnja 2015
Opče vijesti
Novi katalog Danfoss grijanje